Celinas naglar

Snart kommer min nya hemsida upp som nagelteknolog, yeey! Tänkte köra igång ordentligt hemma igen vilket känns jättekul! Här under har ni en länk till ett inlägg där jag lagt upp en massa bilder på olika naglar jag knåpat ihop under åren och lite om märket jag jobbar med. Är ni intresserade av att fixa till naglarna (eller varför inte tånaglarna?) inför sommaren så kan ni maila mig på celina_ryden@hotmail.com för mer information och tidsbokning. Sitter på Gärdet precis bredvid tunnelbanan. Hojtar så klart till när hemsidan är klar också. 🙂

 

Bilder på fina naglar som jag har gjort

 

2 Replies to “Celinas naglar”

  1. herre min skapare vad många bollar du har i luften då… kul! kanske ska ta och fixa naglarna igen då om plånboken tillåter 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.