Bilder från poledanceuppvisningen på Studio DQ

I fredags var det poledanceuppvisning på Studio DQ där jag går och tränar. Har som vanligt lyckats missa flera klasser på den avancerade nivån där jag går nu pga skador, jobb, sjukdom osv, så jag har inte varit helt övertygad om att ställa mig där och visa upp mig för en massa folk. Dock blev jag övertalad och trots skada köttade jag järnet! Och de gick jättebra!! 😀 Om jag bara visste när vår duktiga instruktör Frida visade oss koreografin att jag faktiskt skulle kunna köra den sju veckor senare, då hade jag varit grymt stolt över mig själv. Så en klapp på axeln till mig och massa tack till världens bästa Frida!!

Här är några bilder från kvällen. Ropa hej när ni ser mig. 😉

20130519-145317.jpg

20130519-145323.jpg

20130519-145329.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.