Inspired by Celina

Untitled-1Om det finns något jag älskar och alltid har gjort, så är det att inspirera andra människor. Oavsett om det varit med dans, smycken, naglar, rita, musik, osv. Jag har ju jobbat som lärare i dans och gymnastik sedan 15 års ålder och just lärarrollen är nog något som jag aldrig kommer att komma ur. Misstänker att det kommer från min farfar som var lärare hela sitt liv.
På min Instagram har jag en hashtag som heter #inspiredbycelina. Där uppmanar jag folk att lägga upp sina naglar där dom inspirerats från någon av mina designer, sen lägger jag upp bilderna och namnen på min Instagram. Har ni inte IG så får ni hemskt gärna skicka en länk till er blogg eller liknande om ni har någon bild där så samlar jag ihop alla bilder jag får och lägger ut dom varje lördag.

Kom igen nu, go nuts!

 

// If there’s something I love and have always done, that would be to inspire other people. Whether it’s been with dancing, jewelry, nails, drawing, music, etc.. I have worked as a teacher for dance and gymnastics since the age of 15 and the teaching role is probably something that I will never get out of. Kind of suspect that it comes from my grandfather who was a teacher all his life.

On my Instagram, I have a hashtag called #inspiredbycelina. There, I invite people to post their nails where they’ve been inspired from any of my designs, then I put the pictures and names up on my Instagram. If you haven’t got IG, I would love if you could instead send me a link to your blog or similar if you have a picture,  then I gather up all the pictures I get and put them up here every Saturday.

Come on guys, go nuts!

 

Skärmavbild 2013-11-07 kl. 20.52.12 Skärmavbild 2013-11-07 kl. 20.53.22 Skärmavbild 2013-11-07 kl. 20.53.53

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.