Vinylux – a 7-day nail polish

vinylux-nail-polishSpetsa öronen för här kommer ett grymt tips! CND som också ligger bakom t.ex. Shellac släppte i somras deras nya revolutionerande 7-dagars nagellack. Vad innebär det då? Jo, att det helt enkelt sitter i sju dagar utan att gå sönder. Hemligheten är överlacket som innehåller fotoinitiatorer som också finns i UV-härdande geléer. När fotoinitiatorerna kommer i kontakt med UV-ljus härdas materalet och blir hårt, det är därför man sätter i händerna i UV-lampor när man gör gelé och gellack. Men med Vinylux behöver man ingen UV-lampa, utan det räcker helt enkelt med att gå ut i solen. Ju mer solljus lacket utsätts för desto hårdare blir det. Fiffigt va!
Och hur länge det håller på tårna, det är garanterat längre än sju dagar! Tror att jag hade mitt i minst en månad. Tror till och med att det fortfarande sitter kvar någon liten fläck längst ut från i somras. En annan smart grej är att CND har gjort Vinylux i samma färger som Shellac, så vill man fylla i utväxten på sin favoritfärg mellan återbesöken har man möjlighet att göra det.

 

vinylux-cnd-wholesale_nail_supplies

// Listen up because here comes an awesome tip for you guys! CND, which also is the creator of Shellac, released last summer their revolutionary new 7-day nail polish. What does that mean? Well, it simply sits for seven days stright without any chipping. The secret is the top coat containing photoinitiators also found in UV-cured gels . When the photo initiators comes in contact with UV light it cures the materalet and it becomes hard, that’s why you put the hands in the UV lamp when making gel and gelpolish . But with Vinylux you don’t need a UV lamp , you just simply need to go out in the sun. The more sunlight the polish is exposed to the harder it becomes. Clever huh!

And don’t get me started on the toes, it’s guaranteed for longer than seven days! I think I had mine for at least a month. Actually, I believe it still remains a small spot from last summer. Another smart thing is that CND has done Vinylux in the same colors as Shellac, so if you want to fill in the outgrowth of your favorite color, you have the opportunity to do so.

CND-Vinylux-26650956

One Reply to “Vinylux – a 7-day nail polish”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.