Competition Nails

Competition_nails_txt Tävling Tävling2Tävling3Övade på tävlingsnaglar igår. Har ju blivit övertalad att vara med i NSI Open den 30/11. Kan inte fatta att det är så sjukt snart! Det känns att man utvecklas jättemycket för varje gång man övar men samtidigt känner man också hur enormt långt kvar man har att gå innan det känns typ “godkänt”. Kommer ihåg att det var lite samma med dansen när jag gick utbildningen – ju mer man lärde sig och ju mer man utvecklades desto sämre kände man sig, men samtidigt så blev man ju bättre. Är lite där nu, men det är bara att kämpa på! Mitt mål är att 1. Våga gå dit och delta, 2. Ha något att lämna in när tiden är ute. Jag håller er uppdaterade!

 

In_english

 

 

// Practiced my competition nails yesterday. I’ve been persuaded to join the NSI Open on 30/11. Can’t believe it’s so soon! I can really feel the development after every practice, but I also know how enormously long way I have to go before it feels like they are “approved”. Remember that it was a bit the same with the dancing when I  did my dance education – the more you learned and the more you developed the worse you felt, but at the same time you were getting better. I’m kind of in that spot right now, but I’ll just need to keep on fighting! My goal is to 1. Dare to appear at the contest and participate; 2. Have something to submit when the time is up. I’ll keep you updated!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.