Fake nails

Good_morning_txt Lösnaglar

 

Det här satt jag och pysslade med sent igår kväll till en dragshowgrupp som heter “Pink Pistols”. Gruppen är helt nyskapad men jag lovar att ni kommer att se mycket av dom framöver! I vilket fall som helst, det här kan nog ha varit det mest tålamodsprövande jag någonsin gjort! När jag hade tre naglar kvar (av 20) så nästan slängde jag allt i väggen och stormade hem. Haha, om jag ska orka hålla på med lösnaglar på det här sättet så måste jag hitta en bättre anordning att sätta naglarna på när jag målar. Har några idéer. Vad händer för er idag då?

 

In_english

 

 

// Sat and fiddled with this late last night for a drag show group called “Pink Pistols”. The group is completely new but I promise you’ll see a lot of them in the future! Anyway, this may well have been the most patience demanding thing I’ve ever done! When I had three nails left (out of 20) I just threw everything into the wall and stormed off home. Haha, if I’ll ever have the energy to keep on doing nails this way, I need to find a better device to put the nails on when I paint. Have some ideas. So, got something fun planned for today?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.