Confetti

Confetti1Confetti2Första gången jag såg den här glittergelén så trodde jag att Light Elegance skämtade eller blivit galna. Jag fattade det inte alls och skulle aldrig gissat mig till att det senare skulle bli ett av mina absoluta favoritglitter. Man blir så glad av det och det är till och med ännu finare i verkligheten! Här har jag också lagt lite rosa neon paint i botten för att få det att poppa lite extra.

 

In_english

 

 

// The first time I saw this glitter gel, I thought Light Elegance were joking or gone mad. I didn’t get it at all and would never have guessed that it would later become one of my absolute favorite glitter. It makes you happy and it is even prettier in real life! Here I’ve even put a little neon pink pain in the base to really make it pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.