Duck Nails

Duck_nailsVad tycker ni om den här stilen då? Är det något ni skulle kunna tänka er att testa på någon gång? Jag har svårt att se att det här är något som kommer att slå igenom i Sverige, å andra sidan tyckte jag att stiletto var det fulaste jag någonsin sett i början. Det här är framför allt en form som tagit sig in i “ghetto-stilen” och kan bland annat ses på Snooki i “Jersey Shore”. Fördelen är ju att man får plats med en himla massa nailart på! Så, kör vi eller?

 

In_english

 

 

// So, what do you think of this style? Is this something that you could imagine yourself to try out at some point? I don’t really see that this as something that will have a large break through in Sweden, on the other hand, I thought stiletto was the ugliest thing I’ve ever seen at first. This is above all a shape that made ​​it into the “ghetto-style” and, partly seen on Snooki in ‘Jersey Shore’. The advantage is that you can fit a whole lot of nail art on it! So, are you game or what?

Snooki-duck-feet-nails

2 Replies to “Duck Nails”

  1. Åh! Älskar de där rosa med japansk nailart! Riktigt söta! ^^

    Men jag har en fråga som jag skulle uppskatta ett svar på 🙂
    Jag funderar på att starta ett UF-företag när jag börjar trean på gymnasiet nästa år och vill väldigt gärna sälja egen målade lösnaglar. Det jag undrar, hur tror du det kommer funka? Om jag endast filat till dem så att de har rätt form och lite mer ‘normal’ passform, kommer de som köpt naglarna kunna fila till dem för sin egna passform, eller förstörs lacket då?

  2. Usch hemska!!! Enda positiva är ju att man får plats med mkt nailart, som du säger. Men nej… Fast å andra sidan tyckte ju jag också att stiletto var fuuuuult innan och nu kan jag inte ha nån annan form 🙂 Har dock svårt att se att jag någonsin skulle börja gilla detta. Måste vara enormt mkt ivägen också? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.