Djurgården part 2

Djurgården_txtDjurgården12 Djurgården11 Djurgården13Djurgården3Djurgården2Djurgården1Djurgården4

 

God morgon! Hoppas att ni hade en bra fredagkväll igår. Idag blir det fokus på att fortsätta bli bättre och mysa med Christian och Martin. Det blev inga fler Citodon efter inlägget igår morse. Sekunden efter att jag tryckt på “publicera” så fick jag rusa till toaletten en sista gång och då gick det inte att hålla igen. En av biverkningarna är ju att man mår illa plus att jag är rätt så känslig i magen så det var väl inte den bästa kombon.

Ska ni hitta på något kul idag eller blir det en klassisk slapparlördag?

 

In_english

 

 

// Good morning! Hope you had a nice Friday night yesterday. Today I’ll be focusing on getting better and hanging with Christian and Martin. Took no more Citodon after the post yesterday morning. The second after I hit “publish” I had to rush to the toilet one last time and then I couldn’t hold back. One of the side effects is that you feel sick, plus that I’ve got a pretty sensitive stomach so it wasn’t maybe the best combo.

Are you doing something fun today or it will be a classic slacker Saturday?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.