Cemetery part 1

Cemetery

DSC_0213

Kyrkogården1

Kyrkogården2

Kyrkogården3_färg

Kyrkogården3Shot with my Nikon D3100 and edited i Photoshop CS6

Jag älskar verkligen att gå runt på kyrkogården på Allhelgona/Halloween när alla ljus är tända. Det är en väldigt speciell och högtidlig känsla och framför allt otroligt vackert. Denna gång hade jag med mig systemkameran och passade då på att ta lite bilder, men när jag sen satte mig vid datorn så visste jag först inte riktigt vad jag ville göra med dom. Behålla dom varma och högtidliga eller göra dom lite mer spännande och kusliga? Jag körde på det sistnämnda. Har många många fler bilder att fixa från den kvällen, men jag börjar med dom här bilderna. Så, vad tycker ni? Lyckades jag?

In_english

// I really love walking around at the cemetery on Allhelgona/Halloween when all the candles are lit. It’s a very special and solemn feeling and above all incredibly beautiful. This time I brought my camera and took the opportunity to take some pictures, but later when I sat down at the computer, I didn’t really know at first what I wanted to do with them. Keep them warm and solemn or make them a little more exciting and creepy? I was driven to the last one. I’ve got many many more pictures from that night to edit, but I’m starting with these. So, what do you think? Did I do good?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.