Heat shawl

Things_for_your_salon3

Heat_shawl_txt

Heat_shawl_pic

 

Det här är verklige något som jag kan rekommendera till alla mina nagelkollegor där ute, även ni som t.ex. sitter mycket framför datorn där man lätt blir trött i nacke, axlar och rygg. Den här är alltså en vetekudde som man värmer i micron eller ugnen som vanligt, det speciella med den är att man kan knyta den runt kroppen så att man har händerna fria. Så får du ont mitt under arbetsdagen, då är det bara att knyta på den här och fortsätta köra. Man kan självklart knyta den runt ben, fötter och armar och dessutom lägga den i frysen om du behöver kyla ner t.ex. en svullnad.

Jag älskar min men hade oturen att bränna sönder en i micron för ett tag sen. Så det är superviktigt att spraya den mycket med vatten innan man värmer upp den, då är det ingen fara. Den finns att köpa på lite olika ställen så här har ni några exempel:

HÄR, HÄR och HÄR

Den kostar runt 340-350 kr. Jag älskar verkligen min och använder den väldigt ofta! Speciellt på vintern då jag är rätt så frusen av mig.

 

In_english

 

 

// This is a product that I really can recommend to all my nail colleagues out there, and also to all of you that sits a lot in front of the computer and other work situations where you easily can get tired in the neck, shoulders and back. This is like a wheat pillow that you heat in the microwave or oven as usual, the special part about it is that you can tie it around your body so that you have your hands free. So if you get pain in the shoulders at work, you just wrap this around you and keep on rolling. You can of course tie it around your legs, feet and arms as well and put it in the freezer if you need to cool down eg a swelling.

I love mine but had the misfortune to burn it in the microwave a while back. So it’s super important to spray it with water before you heat it up, then it’s no problem. It’s available in different websites so here are some examples:
HERE, HERE and HERE

It cost around 340-350 SEK . I really love mine and use it very often ! Especially in the winter since I easily get cold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.