Competition Nails

Competition_nails_txtLina_2511-13_2 Lina_2511-13Så här blev naglarna från igår. Det kändes verkligen att jag varit “sjuk” senaste dagarna och de första momenten tog lite tid längre än vanligt så det blev tyvärr inte så mycket tid kvar till slutfilningen som jag hade velat. Men överlag så känner jag i alla fall att jag lär mig något nytt för varje gång.

 

In_english

 

 

// So this is the result from yesterday. It really felt that I’ve been “sick” last few days and the first steps took a little bit longer than usual so it was, unfortunately, not much time left for the filing at the end as I had wanted. But overall, I still feel that I’m learning something new each time.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.