Good morning!

Good_morning_txt Martin_gäspDå var det tisdag! Ska strax springa iväg till tåget och åka ut till Solna/Kn Nail Products och köpa på mig lite grejer inför tävlingen på lördag. Helt sjukt… kan verkligen inte fatta att det är så snart! Övade på en modell igår och ska ha min sista senare idag, sen är det bara att tuta och köra. Tänkte att ni skulle få se bilderna från igår också, lägger upp dom lite senare. Har faktiskt beställt lite nya tävlingstippar också. Har kört med REQ men tycker att dom smalnar av lite för mycket i slutet, så ska testa med Lilly Nails tävlingstippar också innan jag bestämmer mig. Beställde också hem lacket som vi ska använda på tävlingen och en ny arbetslampa som är lätt att fäll ihop från Nail Systems Sweden (dom som håller i tävlingen).
Kan ni förresten gäspa med ögonen öppna? Marre kan…

 

In_english

 

 

// And so it’s Tuesday! Soon I’ll head off to the train to go to Solna/Kn Nail Products and buy me some stuff for the competition on Saturday. So unreal… really can’t believe it’s so soon! Practiced on a model yesterday and will have my final one later today, then it’s go time. Want to show you the pictures from yesterday, I’ll post them a little later. Yesterday I actually ordered some new competition tips. So far I’ve used the ones from REQ but I think they taper a bit too much in the end, so I’ll try out Lilly Nails competition tips as well before I decide. I also ordered the nail polish that we’ll use on Saturday and a new work lamp which is easy to fold from Nail Systems Sweden (they are hosting the competition).

Can you, by the way yawn with your eyes open? Marre can…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.