Cemetery part 2

CemeteryKyrkogården4 Kyrkogården5Kyrkogården6Kyrkogården7Shot with my Nikon D3100

Usch, varför måste det vara så förbaskat mörkt hela tiden? Knarkar flytande D-vitamin nu bara för att hålla kroppen igång, men hur ska man egentligen klara en hel vinter till? Idag lyser i alla fall solen och det gör ju faktiskt underverk med humöret. Man får fokusera på allt mysigt som vintern också innebär med tända ljus, té och varma filtar att gosa in sig i när snön yr utanför fönstret. Ska bli kul att börja fota också när snön kommer. Ska iväg till min sjukgymnast nu och sen ska vi fira världens bästa pappa som fyller år idag med födelsedagslunch! Efter det blir det naglar, naglar och lite mera naglar som vanligt. Hörs sen!

 

In_english

 

 

// Ugh, why has it always have be so damn dark all the time? I’m an addict to my liquid vitamin D now just to keep the body going, but how are you actually going to manage another long winter? Thankfully today the sun shines and it does wonders with the mood. You just have to focus on everything cozy as the winter also means having lit candles, tea and warm blankets to snuggle into in when the snow is falling outside the window. Should be fun to take some pictures also when the snow comes. Heading off to my physical therapist now and then we’re going to celebrate the world’s best dad with some birthday lunch! After that nails, nails and a little more nails as usual. Talk to you later!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.