Cherry

Good_morning_txtKyrkogården8 Kyrkogården9Shot with my Nikon D3100

Åååååhhh jäkla förkylning!! Måste jag bli förkyld en dag innan tävlingen?! Får köra med alla huskurer och knep jag kan komma på. En dag kvar… herregud… kommer nog inte att sova så gott i natt, alternativt bara drömma om naglar. Nervositeten har börjat smyga sig på lite senaste dagarna, men jag ska nog försöka att inte tänka allt för mycket på det. Bara onödig energi. I kväll när jag går från jobbet så ska hela tävlingsväskan packas. Det gäller verkligen inte att glömma något! Som tur är ligger salongen relativt nära tävlingslokalen så i värsta fall får jag försöka ta mig dit, men det vill jag nog helst slippa. Fokus……..

 

In_english

 

 

// Aaaaahhh darn cold! Why do I have to catch a cold the day before the competition?! Have to try all home remedies and tricks I can think of. One day to go…  oh my god… probably won’t sleep too well tonight, or just dream about nails. The nervousness has started to creep up these last days, but I’ll try not to think too much about it. Just unnecessary energy. Tonight when I go from work I need to pack the whole competition bag. I certainly hope that I won’t forget anything! Luckily, the salon is located relatively close to the competition so in the worst case I try to get there, but that I would probably prefer to avoid. Focus……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.