Final Countdown…

Competition_journeyShit, nu är det banne mig bara några timmar kvar innan allt sätter igång! Kl 13.30 är det inskrivning  och kl 14.30 börjar tävlingen, prisutdelningen är sen kl 19. Hej hej nervositeten som kom och hälsade på idag. Försökte äta middag men fick sluta efter halva. Måste försöka hålla mig fokuserad och inte flippa ur! Eller t.ex. börja tänka på allt som skulle kunna gå fel. Nej! Positiv tankebild! När jag satte ihop det här lilla kollaget så ser man verkligen hur mycket som har hänt sen jag började öva någon gång i somras. Tycker att det lossnade lite sista tre seten. Jag måste tänka positivt och inte låta min dumma prestationsångest ta över. Ha kul!

Har ju tävlat en hel del som liten med gymnastiken och sen på Melodifestivalen med dansen, så det är verkligen något jag är uppväxt med, men av någon anledning står man alltid där precis innan, pissnervös, och frågar sig själv varför i helskotta man utsätter sig för det här?! Haha. Jag tror att det här kommer att vara enormt utvecklande för mig och det här är något jag till och med ville göra när jag började göra naglar för över åtta år sedan. Nu äntligen har jag fått möjligheten att börja tävla tack vare att jag bytte märke till Light Elegance och nu ska jag NJUTA! Njut sa jag!! Nä om man skulle ta och försöka få i sig resten av middagen nu kanske…

 

In_english

 

 

// Shit, now it’s bloody well just hours left before it all starts! 1.30 pm is the registration and the contest starts at 2.30 pm, the awards ceremony is later at 7 pm. Say hello to nervousness who came to visit today. Tried to eat dinner but had to quit halfway. Must try to keep focused and not freak out! Or eg start thinking about everything that could go wrong. No! Positive thoughts! When I put together this little collage, I realized how much has happened since I began to practice this summer. Think it all came together the last three sets. I have to think positive and not letting my stupid performance anxiety take over. Have fun!

I’ve competed a lot as a kid with gymnastics and then at the Eurovision Song Contest with the dance, so it really is something I grew up with, but for some reason is always stand there just before, piss nervous, and wonders why the hell you exposes yourself to this?! Haha. I think I’ll develop a lot from this experience though and this is something I even wanted to do when I started doing nails over eight years ago. Now finally I’ve got the opportunity to start competing because I changed to Light Elegance and now I will ENJOY this! Enjoy I said!! Well, maybe I should try to eat the rest of my dinner now…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.