D-day is here!

Good_morning_txtFrukostSovit gott? Det har faktiskt jag lyckats med mot alla odds! Mår lite bättre idag faktiskt, vet dock inte om det har att göra med gårdagens dunderkur eller inte, huvudsaken är i alla fall att jag är relativt fit for fight. Här ovan har ni fredagsmyset från igår: C-vitamin, örtté med citron- och ingefärssmak, färskriven ingefära, flytande honung och mynta. Till detta blev det även en shot Kan Jan och och en shot D-vitamin och två alvedon. BAM!

Väskan är packa och redo och står ute i hallen och vibrerar… typ… Jag känner mig peppad, det här ska faktiskt bli grymt kul oavsett vad! Lova att ni håller alla tummar och tår för mig idag? Jag lovar i alla fall att uppdatera senare ikväll med resultatet. Prisutdelningen är som sagt kl 19 så det kanske dröjer lite, men ett snabbt inlägg ska ni absolut få! Har också sett till att ni kommer få ett lite julrelaterat inlägg mitt under dagen. Ååååhhhh, wish me luck!

 

In_english

// Did you sleep well? I did in fact succeeded to sleep against all odds! Feeling a little better today, actually, don’t know if it has to do with yesterday’s super cure or not, the main thing is that I am relatively fit for fight. Above you have the Friday yummies from yesterday: vitamin C, herbal tea with lemon and ginger flavor, fresh grated ginger, honey and mint. Additionally to this, I also took a shot of Kan Jan, a shot of vitamin D and two Alvedon. BAM!

The bag is packing and ready and standing out in the hall vibrating… kind of… I’m  psyched, this should actually be really fun no matter what! Promise that you’ll keep all fingers crossed for me today? I promise anyway to update later tonight with the results. The awards ceremony is, as I said, at 7 pm so it will take a while, but  you should definitely get a quick post! Have also ensured that you will get a little Christmas feeling during the day. Aaaahhhh, wish me luck!Packning1 Packning2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.