How to make Cartoon Nails

Step-by-step_txtCartoon_nails 20130828-201655 20130828-201704Denna söndag kommer jag tyvärr inte att lägga upp någon videotutorial. Med tanke på att jag varit så dundersjuk senaste dagarna och kör på som en ångvält ändå med tävling och allt så kände jag bara nu hur all luft rann ur mig. Behöver ta det lite lugnt ikväll, mysa lite med Christian och Martin och fokusera på att bli frisk så att jag kan jobba fram till jul och nyår. Men jag tänker inte göra er alltför besvikna så jag repostar här ett inlägg som jag la upp i augusti om hur jag gjorde mina Cartoon Nails. Vet att det är väldigt många nya på bloggen så jag hoppas att ni inte har sett den tidigare. Jag lovar att lägga upp en ny video nästa vecka och jag har faktiskt redan bokat in min videomodell nu i veckan! Tack för er förståelse och här kommer förklaringen till bilden. Som vanligt vill jag ju så klart se era fantastiska mästerverk så glöm inte att länka er bild eller använda hashtagen #inspiredbycelina på Instagram. Have fun!

 

Börja alltid med att lägga ett lager baslack för att skydda den naturliga nageln mot missfärgning och för att jämna ut ev ojämnheter.

1. Lägg två lager av din favoritfärg. Gärna någon stark för då känns det ännu mer tecknat.

2. Gör en svart kant med akrylfärg/nagellack runt nageln.

3. Gör en vit rand i kanten på nageln.

4. Sätt en vit prick i slutet av randen.

5. Avsluta med två lager matt överlack för att skydda nailarten.

KLAR!

 

In_english

 

 

// This Sunday, unfortunately I’ll not to post any video tutorial. Given that I’ve been so ill the past few days and still been working like a horse with the competition and everything, today all the air just ran out. Need to take it easy tonight, cuddle with Christian and Martin and focus on getting well so that I can keep up the work until Christmas and New Year. But I’ll not make you too disappointed, so I’ll repost a post that I made in August on how I made my Cartoon Nails. I know that there are a lot of new readers here so I hope you haven’t seen it before. I promise to put up a new video next week and I ‘ve actually already booked my video model for this week! Thanks for your understanding and here’s the explanation of the picture. As usual, of course I want to see your amazing masterpieces so don’t forget to link your pictures, or use the hashtag # inspiredbycelina on Instagram. Have fun!

 

Always start by adding a layer of base coat to protect the natural nail against discoloration and to even out any unevenness.

1. Add two coats of your favorite color. Preferably someone strong because then it feels even more cartoon.

2. Do a black edge with acrylic paint / nail polish around the nail.

3. Make a white stripe on the edge of the nail.

4. Put a white dot at the end of the stripe.

5. Finish with two coats of matte top coat to protect the nail art.

FINISHED!

2 Replies to “How to make Cartoon Nails”

 1. Kan du berätta mer om hur naglarna ska vara när man tävlar?
  Måste dom ha något speciell längd?
  Filad i någon speciell form?
  Varför lackar man ena i rött?
  Är tävlingen gratis?

  Tacksam för svar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.