The morning after

20131201-101604.jpg

God första advent! Är ute i Väsby nu som sagt utan datorn så ni får stå ut med lite mobilinlägg så länge. Har nog fortfarande inte smält allt som hände igår. Väntar på att det där härliga lyckoruset ska komma när jag fattar att jag faktiskt kammade hem en tredje placering på min första tävling någonsin! Känner mig nog också lite avtrubbad på grund av förkylningen och allt.

Idag ska vi hälsa på Christians mormor på första adventsfika och sen ska jag hem och fixa med alla fina bilder från igår. Jag håller tummarna för att jag hinner göra klart tutorialen till er också!

Hörs lite senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.