Are you proud of me?

img_1811_529b8cf188e59d2d0ba354b3(bild KN Nail Products, jag till vä)

Är du stolt över mig?

Det är en fras Christian ofta får höra från mig. Jag tror att jag har kommit närmare svaret till varför jag känt som jag gjort senaste dygnet efter tävligen.

I hela mitt liv har allt handlat om att göra någon/några stolta. Det är det som alltid betytt mest för mig. I första hand har det ju varit (och kommer alltid att vara) mamma och pappa och min familj, men också lärare, mina vänner, kollegor, och nu självklart Christian, Karin och Lena på KN Nails, Madde och Tammy (som hjälpt mig med tävlingsnaglarna), Light Elegance i USA, LE-familjen, mina modeller, mina kunder, ni mina läsare, osv, osv, osv. I slutändan blir det rätt så många personer att försöka göra glada för det är nog det som det handlar om i slutändan. Jag vill alltid göra folk glada även om det handlar om mig.

Den här gången har jag verkligen gjort något otroligt häftigt – börjat träna med ett helt nytt material och på loppet inom tio månader tagit en tredjeplats (av sju) på min absolut första tävling någonsin! Varför kan jag inte känna det där glädjeruset då? Varför stoppar jag det varje gång jag känner att det börjar bubbla upp? För att jag hade kunnat göra er ÄNNU mer stolta! Det är nog där skon klämmer. Jag känner på någon sätt att jag “missslyckats” att ge er den där fulländade känslan, vilket också hade fulländat min känsla. För mig blir det lite “jag är glad men…”. Jag gillar inte den känslan. Jag vill tänka “jag är glad, punkt!”. Inga men, inga “om jag bara hade gjort si eller så, om bara omständigheterna hade varit annorlunda, om jag inte hade varit sjuk, blabla”.

img_1775_529b8e6b2a6b221bb043f061Den här gigantiska superfina korgen fick vi av Karin och Lena på KN Nails och dom vet ju verkligen vad man behöver höra <3

Jag vet att det här är en väldigt stor del av min personlighet och koller nog faktiskt alltid att vara. En av mina livsuppgifter är nog att bli snällare mot mig själv, men utan för det behöva kompromissa med mitt driv! Jag tror nog innerst inne att om jag släpper på min inre hårda coach så kommer jag att bli sämre och dålig på allt vilket det inte egentligen behöver ha något med varandra att göra.

I vilket fall som helst (nu har jag börjat svamla iväg), efter en hel del soulsearching så är jag mer revanschsugen är vad jag någonsin varit. Sansa-mästerskapen går av stapeln i Göteborg den 15-16 mars 2014 och då tävlar jag i den avancerade nivån eftersom jag tog placering nu i nybörjarklassen. Bring it on baby…. bring it on!img_1727_529b89152a6b2248095b8139 img_1735_529b892be087c35bede55eb6 img_1738_529b89469606ee2fcc63679d img_1739_529b89632a6b223d5f4ac6a2Alla bilder är lånade från KN Nail Products

Senare idag kommer alla bilder som jag fixat med från min systerkamera, bland annat lite bättre närbilder på naglarna!

6 Replies to “Are you proud of me?”

  1. Jag är alltid stolt över dig, va du en tar för beslut å gör. Du är en sån sjuk fin människa å jag är jätte glad över att du är MIN vackra idol/inspiration <3 Stöttar dig nu och föralltid <3 KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.