Tattoo Countdown

Tattoo_countdown Celina_tattooDet slog mig precis att det bara är tre dagar kvar till att jag ska göra min andra tatuering!! How awesome is that! Förra gången var för två år sedan nästa exakt (januari) och det blev en “wisdom eyes” på handleden. Den här gången blir det på överarmen och undersidan av överarmen och det är ett motiv som jag längtar efter att äntligen få ha där! Jag tänker inte berätta än vad det är och vad det står för, men jag kan säga (som jag nämnt tidigare) att det är en slags “hyllning” till några av de absolut viktigaste personerna i mitt liv och den kommer att göras av en av de mest skickliga tatuerarna i Sverige – Lisse på Salong Betong. Ritar ju själv så jag är minst sagt petig med skuggningar och sådant, men med Lisse behöver jag inte oroa mig en sekund. Hon är fantastisk och jag vet att hon kommer att få fram rätt känsla! Och ni behöver inte oroa er, det är ett “klassiskt” motiv och ingen innegrej. Varje lite sak i tatueringen har en betydelse, sen kan jag faktiskt avslöja att det ska in en liten text också……..

 

In_english

 

 

 

// Just got struck by the fact that there are only three days left for my second tattoo!! How awesome is that! The last time was almost exactly two years ago (January) and I got “wisdom eyes” on the wrist. This time it will be on the upper arm and under the upper arm, and it is a piece that I long to finally have! I’ll not tell you yet what it is and what it stands for, but I can say (as I mentioned before) that there is a sort of ” tribute ” to some of the most important people in my life and it will be done by one of the most talented tattoo artists in Sweden – Lisse at Salong Betong. Since I draw my self I’m really picky with shades and such, but with Lisse, I don’t need to worry a second about that. She is amazing and I know that she’ll get the right feeling! And you don’t have to worry, it’s a “classic” designs, and not fashionable. Every little detail in the tattoo has a meaning to it, and I can actually reveal it will also contain a small text……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.