Good morning!

Good_morning_txt Martin_uteVaknar upp ännu en morgon utan mina två killar i sängen. Har smittat Christian med min förkylning så han och Marre bor i studion i Upplands Väsby så länge tills han känner sig bättre. Inte så sugen på att smitta varandra fram och tillbaka, men ikväll kommer dom nog hem igen. Längtar! Händer inte så mycket mer spännande idag än massa nageljobb på salongen. Har satt upp min lilla pokal från NSI Open i mitt rum på jobbet och visst blir man lite glad och stolt ändå när man ser den där. Tror att det kanske har börjat smälta in lite mer nu… hihi. Ha en toppendag så hörs vi strax igen!

 

In_english

 

 

 

// Woke up yet another morning without my two boys in bed. Christian has caught my cold so he and Marre live in the studio in Upplands Väsby until he feels better. Don’t want us to infect each other back and forth, but tonight they’ll probably be back. Can’t wait! Not much more exciting things happening today other than a lot of nails at the salon. Put my little trophy up from NSI Open in my room at work and it kind of makes me feel a little happy and proud when I see it there. Think it might have started to sink in a little bit more now … hihi. Have a great day and I will speak to you again soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.