Back to the 90’s

Good_morning_txtRAWGår runt och nynnar för fullt på en av våra nya låtar som jag håller på att sätta text och melodi på. Förhoppningsvis kommer vi att släppa nya singeln den 25/1-14 i samband med vårt gig på “Battle of the pole”. Platsen för tävlingen är inte riktigt hundra bestämt än, men så fort jag vet så ska ni självklart få lite bättre pris på inträdet om ni vill komma och heja på oss. Förmodligen kör vi också på efterfesten så det blir ett helt gäng nya låtar!

Det har hänt en till rätt så stor sak just med gruppsammansättningen som vi också kommer att outa den 25:e. Ska bli grymt kul! Äntligen hat vi hittat rätt på alla plan! Slänger upp vår senaste låt, dock känns det inte så mycket vi längre men oavsett så är det en kul låt. Vi skickade förresten in en låt till Mello som kom väldigt långt, tyvärr så snubblade vi på mållinjen men vi kör väl igen nästa år! Vill ni ha mer koll på oss så kan ni gå med i vår facebookgrupp; fb.com/rawswedenofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.