Salong Betong

Skärmavbild 2013-12-05 kl. 21.14.55Då var dagen D här! Nu är det dags att gaddas för andra gången och nu kör vi på ordentligt, ska det va så ska det va. Kl 11 ska jag vara på plats, då ska vi (Lisse) först sätta ihop hela motivet och hon har räknat med ungefär två timmar för det. Sen kör vi igång och då har hon sagt att vi satsar på ca tre timmar. Orkar jag mer så är det ju bra, men det är ju minst lika viktigt att hon håller sig på topp också. Misstänker att det i alla fall bli en sittning till. Uppdaterar under dagen så klart! Tänkte ta med mig datorn så vi får se om det går att göra några live-grejer så ni får vara med i processen också. Woop woop!

 

In_english

 

 

// And so the D-Day is here! I’m finally getting my second tattoo and this time we go all in. We’ll start at 11 am and then we (Lisse) will start to put the entire piece together and she thinks that will take about two hours. Then we’ll start tattooing and she said that we are aiming for about three hours. If I can take more it’s great of course, but it’s equally important that she stays on top as well. Suspect that we’ll do one more sitting. I’ll update throughout the day, of course! I’m bringing my computer so we’ll see if it is possible to do some live stuff so you can join in the process as well. Woop woop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.