Liquid D-vitamin

Got_the_monday_bluesMartin_mysfilt3Usch, tycker bara att det blir svårare och svårare för varje dag att ta sig ur sängen, det är ju för förbaskat mörkt hela tiden! Och mörkare ska det bli… Man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen och tända ljus och mysa upp sig med filtar och allt annat som hör till. Tar ju min D-vitamin också och jag känner jättestor skillnad så fort jag glömmer ta den en dag, så det är ett hett tips till er som också blir väldigt påverkade av höst- och vintermörkret – ät D-vitamin! Har alltid mått väldigt dåligt under vinterhalvåret och jag har nog inte riktigt förstått tidigare att det berott på vitaminbrist. Jag tar den här flytande från Holistic. Har tidigare försökt att ta i tablettform men dom är alltid så himla stora så det väl så att man “råkade glömma” dom istället. Den här smakar lite som saft och slinker ner i en slurk. Väldigt snabbt och bra!

In_english

// Ugh, I believe it’s getting harder and harder every day to get out of bed, it’s too damn dark all the time! And it will get even darker… You simply have to try to make the best of it and lit candles and cuddle up with some blankets and all the things that goes with it. Also taking my vitamin D and I feel a huge difference as soon as I forget to take it one day, so it’s a hot tip for all of you that also gets very influenced by the autumn and winter darkness – eat Vitamin D! Have always had a problem to cope with the winter months and I probably haven’t really understood it before that it was due to a vitamin deficiency. I take this liquid vitamin D from Holistic. Have previously tried to take it in pill form but they are always so amazingly huge so I always “happened to forget” them instead. This tastes a little like juice and you just take it in one easy sip. Very fast and tasty!

Holistic-Flytande-D-Vitamin1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.