Good morning!

Good_morning_txt Djurgården6Saknade mina två killar i natt. Christian blev tvungen att jobba över så dom sov i studion istället. Igår kväll gick jag faktiskt på bio, vilket var ungefär hundra år sedan sist. Det blev senaste “Hunger Games” tillsammans med Mandy och jösses vad bra den var! Kan verkligen rekommendera den! Och som om inte det vore nog ska jag dessutom på julbord med salongen ikväll, det var inte heller igår. Men först nu på morgonen är det dags att besöka min sjukgymnast Yvonne ute på Lidingö och efter det lite videoinspelning till veckans tutorial och några kunder. Ingen rast och ingen ro här inte!

 

In_english

 

 

 

// Missed my two guys last night. Christian had to work late so they stayed in the studio instead. Last night I actually went to the cinema, which was about a hundred years ago since last time. Me and Mandy saw the latest “Hunger Games” and gee what a great movie! I can really recommend it! And as if that weren’t enough, tonight we’re having a typical swedish “julbord” with the salon crew. But first it’s time to visit my physiotherapist Yvonne on Lidingö and after that a little video recording for this week’s tutorial and some clients. No rest and no peace in sight!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.