Q&A

Untitled-2Har fått lite förfrågningar om en ordentlig frågestund, så nu är det bara att kötta på! Ställ alla frågor ni kan komma på om naglar eller något annat kul om ni vill veta något särskilt om mig så svarar jag om några dagar.

// Received some requests for a proper question and answer session, so here you go! Ask all the questions you can think of about nails or if you want to know something fun or specific about me, and I’ll reply in a few days.

Celina_txt Celina_q&a_sml

 

8 Replies to “Q&A”

 1. Hej!
  Hur räknar du ut priserna på dina naglar?
  Varför har du satt just de priset?
  Jag vill se mer videor! Väntar spänt hela veckorna tills söndagarna! Ser gärna videos som inte bara är med folie, även om det är grymt snyggt!
  Hur byggde du upp din kundkrets? & Hur lång tid tog det?
  Hur lång tid tar ett nytt set vanliga franska(förlängning) för dig att göra?
  Hur ser en vanlig dag ut för dig?
  Vad har hänt mellan dig och Ewnails (instagram) ?

  Ja.. jag frågar på som bara den! Haha. Ha det gött!

 2. Hej Celina!
  Jag ställde för några dagar sen en fråga på din Instagram, tänkte passa på att ställa den igen.. Kan du tipsa om ett “vanligt” överllack som funkar bra till nail foil?

 3. hej!
  jag är själv väldigt intresserad av att lära mig att bygga naglar osv, däremot har jag inte riktigt ekonomin till en utbildning just nu! så tänkte om du kanske kunde tipsa om bra grejer att använda nu när jag endast ska leka lite med det på vänner osv 🙂 hade varit grymt bra om det fanns budgetprodukter!
  ville oxå säga att du är grym på det du gör och jag drömmer om att bli hälften så bra som dig! (haha lite cheesy)
  ha det bra

 4. Berätta mer hur tävlingsnaglar ska se ut. Vardör ska ena handen vara lackas i röd? Ska det vara någon speciell längd på naglarna osv? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.