Gwen Stefani for OPI 2014

Things_for_your_nails_text2orig-21313661I januari 2014 släpper OPI deras nya celebkollektion tillsammans med Gwen Stefani som ser bättre ut än någonsin! Kommer ihåg när de släppte första plattan, jag var ett stort fan och en av mina favoritlåtar var “Don’t Speak”. Gwen var helt enkelt hur ball som helst! Denna gång satsar OPI på lite olika strukturer och ytor, dock har de lämnat “sanden” bakom sig och kör nu istället på satin och krom. Känns väldigt nytt och fräscht!

Här har ni alla fem lack som OPI har gått ut med. Yep, ett är hemligt förstår ni! “4 in the morning” är det lack som dom menar har satinfinish. Ser ut som ett slags mellanting av glansigt och matt. I like! Något som ni fastnar för direkt?

Gwen-Stefani-by-OPI-2014

In_english

 

 

 

// In January 2014 OPI releases their new celeb collaboration along with Gwen Stefani who looks better than ever! I remember when they released their first album, I was a huge fan and one of my favorite songs was “Don’t Speak”. Everyone wanted to be Gwen! This time OPI focus on slightly different structures and surfaces, however, they left “sand” behind and now instead try out satin and chrome. Very fresh and new!

Here you have all five polishes that OPI has released so far. Yep, one is secret, you see! “4 in the morning” is the polish that they say have a satin finish. Looks like a kind of a hybrid of glossy and matte. I like! Got a favorite so far?GWEN_STEFANI_OPI-2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.