Julbord

20131212-093528.jpg

God morgon! Sitter på bussen på väg till jobbet med Marre. Vi har precis varit i hundparken på Gärdet och lekt lite. Gud vilket fint väder det var idag! Var inte riktigt beredd på det när jag klädde på mig lager på lager i morse. Hur är det för er, också mycket jobb nu innan jul och nyår? Jag känner verkligen att det är dags för semester snart för jag börjar bli lite småförvirrad och disträ. Sen att alla kunder ska hålla på och avboka sina tider gör mig ju inte mindre stressad. Har ju som tur är en gigantisk väntelista så jag kan alltid få in någon ny, men allt avbokande och ombokande gör mig bara extra stressad och förvirrad. Undrar varför det är så, för det är verkligen så här varje december? Har ni någon bra teori? Alla kanske är lika stressade som jag helt enkelt? Eller lägger alla pengar på julklappar?

I tisdags var vi på julbord med salongen på Grand. Supermysig och väldigt kul att få prata lite extra med alla utanför jobbet. Jag sitter ju inne i mitt lilla rum och ser inte alla så ofta. Samlade ihop lite bilder som ni ser här ovanför.

Ha en bra förmiddag så hörs vi lite senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.