Happy Lucia!

20131213-090125.jpg

Har ni haft en mysig morgon? Själv hann jag upp och titta på halva Luciamorgon i alla fall. Var flera år sedan jag gjorde det sist. Väldigt mysigt sätt att börja morgonen på med tända ljus, mitt julté som jag fil av Karin och Lena på senaste tävlingen och lite pepparkakor förstås.

Sitter i hundhagen nu med Marre. Har träffat på en ung Golden här två dagar i rad nu och den har för andra gången i rad hoppat rätt upp på mig och smutsat ner mig totalt. Igår hade jag mina leopardbyxor så det syntes som tur var inte så farligt, men idag ville hon promp lera ner mina svart-VITrandiga byxor. Väldigt hett… Min hund och andras byrackor, eller vad är det man säger? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.