Good morning!

Good_morning_txtMåndag igen och sista veckan innan julledigheten! Den här veckan ser fullsmockad ut som vanligt, men på onsdag så är det dags för ny nailartkurs med mig ute i Solna. Ska bli skönt att träffa glada kollegor/kursdeltagare och bryta av med lite annat. Igår var jag och tittade på Lidingö Danscenters avslutningsshow ute i Nacka. Insåg när jag väl var där att jag verkligen saknar mina fina elever. Dansen längtar jag inte tillbaka till, men jag hade så otroligt fina elever när jag slutade. Kändes väldigt roligt att få krama alla hundra gånger om och få se hur de utvecklats. Här ovan har ni en video på mina elever från senaste showen. Så otroligt duktiga!

In_english

// Monday again and the last week before the holidays! This week is totally loaded as usual, but on Wednesday it’s time for a new nail art workshop with me in Solna. Will be nice to meet happy colleagues/workshopers and do something else. Yesterday I visited Lidingö Dance Center’s dance show in Nacka. I realized once I was there that I really miss my lovely students. I don’t miss the dance, but I had so incredibly sweet students when I quit last summer. Felt great to hug everyone a hundred times and see how they have evolved. Above you have a video of my students from the last show. So incredibly talented!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.