My Nails

My_nails My_nailsSå här ser mina naglar ut för tillfället. Äntligen har jag mina klor tillbaka! Var ju tvungen att klippa ner dom till tävlingen, men nu ska jag faktiskt sitta modell på min egen nailartkurs på onsdag så då behövde jag en naturell förlängning som mina kursdeltagare kan få kladda på. Jösses vilket måndagshumör jag hade igår – trött, grinig, seg, lättirriterad… Som tur var hade jag bara snälla kunder (vilket jag faktiskt oftast har) så dom fick mig på bättre tankar. Måste vara för att det bara blir mörkare hela tiden och för att kroppen börjar ställa in sig på julledigt. Kommer ni att få något ledigt över jul och nyår? Vet att det är många som passar på att jobba extra mycket då det är stor efterfrågan på det mesta. Själv kommer jag bara att jobba den här veckan ut, sen har jag ledigt fram till den 27:e och 28:e, sen tar jag ledigt söndagen, jobbar måndagen innan nyår och sen tar jag faktiskt ledigt en hel vecka. Kände att jag var värd det. 🙂

In_english

 

 

// This is what my nails look like at the moment . Finally I have my claws back! Was forced to cut them down before the competition, but now I’ll actually be modeling at my own nail art workshop this Wednesday, so I needed a natural extension that my students can paint on. Jeez what a Monday mood I had yesterday – tired, grumpy, tired, irritable … Luckily , I only had sweet customers (which I actually usually have) so they got me in a better mode. Must be because it just gets darker all the time and that the body starts to set on Christmas vacation mode. Are you going to take some time off over Christmas and New Year? I know that there are many people who take to work extra this time of year. Myself, I just have to work this week out, then I have time off until the 27th and 28th , then I’ll take Sunday off, work on Monday before New Year’s Eve and then I’ll actually take a whole week off. Felt that I was worth it . 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.