Workshop with me!

Good_morning_txtCelina_workshopÄntligen är det dags för min tredje nailartklass ute i Solna på KN Nail Products! Har satt ihop ett riktigt fullspäckat schema för tjejerna så nu är det bara att hålla i hatten! Ska ta en massa bilder och visa er sen. Det går självklart att boka en privatkurs med mig också om man inte har möjlighet att komma på de här kurserna. Maila i så fall vid intresse så sätter vi ihop ett skräddarsytt schema för just dig. 🙂

In_english

 

 

// Finally it’s time for my third nail art workshop in Solna at KN Nail Products! I’ve put together quite a full schedule for the girls so they better hang on to their hats! I’ll take a lot of pictures and show you later. If you were unable to attend this workshop, you can always book a private class with me at my salon. Please e-mail if you’re interested and we can put together a customized schedule for you. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.