Holiday!!

Good_morning_txt Celina_flätaBild från igår innan jobbet

Haha, eller? Vi tog sovmorgon till kl 11 (då tvingade Christian mig att vakna) och sen låg vi och drog oss i någon timma till. Har precis tvättat håret och fixat iordning mig lite för strax ska vi börja röra oss in mot stan och köpa Christians julklapp. Jepp, han vet vad det är eftersom att jag “bara” bidrar med pengar till det, plus att jag nog aldrig själv skulle kunna gå in och köpa det. Det är alltså en lap steel, dvs ett instrument. Sen ska vi till mamma och pappa och göra julgodis och äta middag! Så mysigt så man nästan får goosebumps. 😉 Nu har min julledighet officiellt börjar också! Kändes så himla overkligt när jag kom hem igår och insåg att jag kommer att vara ledig ända fram till nästa fredag, sen har jag dessutom en extra vecka ledigt efter det! Jag tror seriöst inte att jag hade klarat en dag till på jobbet. Är något så fruktansvärt trött både fysiskt och psykiskt, så den här julen kommer jag njuta sönder!

In_english

// Haha, or maybe no? We slept in until 11 am (when Christian forced me to wake up) and then we just laid in bed for another hour. Just washed my hair and got dressed because soon we’ll start to move into town and buy Christian’s Christmas present. Yeah, he knows what it is because I “only” contribute money to it, plus I probably never could go in and buy it myself. It’s a lap steel, ie an instrument. Then we’re going to mom and dad to make Christmas candy and eat dinner! So cozy so you almost get goosebumps. 😉 Now my winter break has officially started too! Felt so amazingly surreal when I got home yesterday and realized that I won’t be working until next Friday, then I also have an extra week off after that! I seriously think that I could have got through another day on the job. Feel so terribly tired both physically and mentally, so I’ll enjoy this Christmas like never before!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.