How to match it

How_to_match_it_txt NyårAll items from nelly.se, nails by me

Så här skulle jag vilja se ut på nyår. Är inte så mycket för klänningar även om jag tycker att det är fint. Känner mig likt obekväm i det bara. Får fundera lite… Christian vill gärna att jag ska ha klänning… Till det här tänkte jag i alla fall köra på klassikern – sotade ögon, röda läppar och stora, lite halvrufsiga Hollywoodlockar. Tänkte faktiskt också köra på naturella naglar. I och med att dom är rätt så långa och dessutom mandelformade så gör dom ett rätt så bra statement i sig själva utan en massa glitter.

In_english

// This is what I would like to look like at New Year. I’m not much for dresses although I think there’re a lot of pretty ones. I feel uncomfortable in them for some reason. Will give it some thought … Christian would like me to wear a dress … For this I look I thought I would do the classic – smoky eyes, red lips and big, kind of semi rough Hollywood curls. This year I actually also thought I would go for natural nails. The fact that they are quite long and additionally almond-shaped, they are doing a pretty good statement in themselves without a lot of glitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.