Studiotime!

Raw-logga-Wood-2.1Idag är det studiotime med RAW!! Vi ska spela in nästa singel, och apropå nästa singel – vi har tyvärr blivit tvungna att skjuta fram releasedatumet för “We run the world” till den 5/1 p.g.a. tekniska problem. Men giget är fortfarande satt till den 25/1!

Visste ni att vi faktiskt har en video inspelad med RAW? Med då såg gruppsammansättningen lite annorlunda ut. Det började med mig och en av mina bästa vänner Ida Warg. Vi gjorde låten “U sexy wo-ho” som hamnade fyra på iTunes dancelista. Efter det valde Ida att hoppa av och Elin skuttade direkt in i studion och vi spelade in “Back to the 90’s”. Både dom låtarna var skriva av mig och en annan producent och sångmässigt tänkta till mig och Ida. Efter den andra singeln (som hamnade etta på iTunes dancelista) hoppade producenten av och vi började leta efter en ny stjärna. Elin hade kommit i kontakt med Viktor a.k.a. Silvae via en musiksida och vi testade att göra lite grejer ihop. Det blev så pass bra att vi bestämde oss för att ta in Viktor på heltid och bli ett ansikte utåt i gruppen tillsammans med oss.

Gruppsammansättningen som den är nu känns helt magisk! Låtarna känns klockrena och rätt så mycket mer hårda än tidigare. Vi har hittat hem helt enkelt och nu i vår kan ni räkna med ett helt gäng singelreleaser för i sommar ska vi ut och giga loss!! Tänkte filma lite under dagen också och göra en liten “in the studio-film” till er.

1505417_10153550918765464_1652188451_nIn_english

// Today it’s studio time with RAW! We are going to record the next single, and speaking of the next single – we have unfortunately been forced to postpone the release date for “We run the world” to 5/1 due to technical problems. But the gig is still set at 25/1 !

Did you know that we actually have a video recorded with RAW? But the group composition were slightly different back then. It started with me and one of my best friends Ida Warg. We made the song ” U sexy wo – ho” that ended up on fourth place on the iTunes dance list. A while after Ida chose to quit and Elin leapt straight into the studio and we recorded “Back to the 90 ‘s”. Both the songs were writing by myself and another producer and vocally meant for me and Ida. After the second single ( which ended up number one on the iTunes dance list) the producer also decided to quit and we started looking for a new star. Elin had come in contact with Viktor a.k.a. Silvae via a music page and we tried to do some stuff together. It was so good that we decided to bring in Viktor full time and become a public face of the group along with us.

The group composition as it is now it feels absolutely magical! The songs feels spot on and lot harder than before. This is it and this spring you can count on a whole bunch of single releases, because this summer, we have a lot of gigs planned out for us! Thought I would film some during the day and do a little “in the studio ‘s film” for you .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.