Good morning!

Good_morning_txtKollage_julHade ni en mysig dag igår? Känner ni er nöjda med årets jul so far? Jag är supernöjd! Vi hade det verkligen så mysigt igår med god mat, mys framför TV’n, glögg, hemmagjort julgodis, ostbricka, fina presenter, världens bästa sällskap, osv. Nu sitter jag och Christian och äter juldagsfrukost (knäckebröd med julskinka och senap och julté så klart). Tänkte berätta lite om vad jag fick igår. Är ju en liten spa-junkie så jag fick först en spa-kryssning av Christian sen entré och en behandling på Centralbadet av min faster Ylva, en mascara från Clinique från m&p (vilket är helt sjukt för det är inget jag direkt önskat mig men min tog slut för bara några dagar sen), och en ny lite mindre kameraväska fast i blåsvart från Tink Tank (också av m&p). Tycker att dom är så himla snygga! Den som jag har nu använder jag dagligen för i den får man plats med både dator och kamera. Dock kan den bli en aning överflödig dom dagarna jag bara behöver ha med mig kamran så då är den här nya väskan perfekt! Eller om man bara ska iväg och fota lite och inte behöver datorn.

Måste faktiskt säga att jag är rätt så nöjd med presenterna som jag köpte själv! Till mamma köpte jag två gigantiska pussel (mamma älskar pussel och det är ju verkligen hur mysigt som helst!) och en Ernst-bok. Pappa älskar Dexter så han fick en Dexter-bobblehead och en bok som heter “Stockholm gata för gata” där dom har skrivit upp en massa historiska händelser utifrån alla gator i Stockholm. Typisk pappabok! Och Christian fick ett bidrag till en lap steel (ett instrument).

Blev ni nöjda med er skörd igår? 😉 Berätta! Vilken blev er favorit i år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.