Annandag jul

Good_morning_txt SickEller ja, nu var det ju det där med “morgon”. Har faktiskt inte sovit fram till nu, däremot har jag legat i sängen och känt mig allmänt ynklig fram till kl 13 ungefär. Började känna lite smått halsont igår och nu när jag vaknade tidigare i morse kändes allt bara skit. Som tur är kan ju mycket lösas med hjälp av lite extra sovmorgon och té. Det här skulle jag helt klart kunna utnämna till en tradition. Så FORT jag blir ledig så blir jag också sjuk/förkyld. Är nog inte helt ovanligt. Skulle egentligen på middag hos Christians mamma idag men jag och Marre stannar hemma och kurerar oss istället. Ja, Marre är lite sliten från julhelgen minst sagt. Han har alltid så enormt roligt när han är hemma hos mina föräldrar så dagen efter blir han lite “bakis”. Vi ska strax masa oss iväg på en lite promenad, misstänker att det inte behöver bli så maffig idag. Hur är det med er? Årlig halsbränna och uppsvälld mage? 😉

In_english

 

 

 

// Or, well, maybe not “morning”. Haven’t actually been sleeping until now, however, I’ve been lying in bed and felt generally miserable until, at about 1 pm. Started to feel a little bit sore in the throat yesterday and now when I woke up earlier this morning, everything felt just like crap. Fortunately, most things can be resolved with some extra sleep and tea. This would clearly be a candidate to be called a tradition. The second I got some free time I become ill/catch a cold. Is probably not that uncommon. We actually had planes to have dinner at Christian’s mother today but me and Marre stay at home and try to get well us instead. Yes, Marre is a little worn off from the holiday to say the least. He always has so tremendously much fun when he’s at home with my parents so the day after he gets a little “hangover”. Soon we’ll have to crawl out of the sofa and take a little walk, I suspect that it need not be so massive today. What about you? Annual heartburn and bloating? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.