Just some small talk…

You_think_you_knowAttans, såg när jag kom hem att inlägget som skulle ha kommit upp i morse hade blivit tidsinställt till i morgon istället. Sjukt irriterande. Aja, då får ni läsa det då helt enkelt. Hade en relativt kort dag på salongen idag, men min förkylning gör sig rätt så påmind och jag känner mig helt slut nu. Men nu tycker jag att vi slänger naglarna åt sidan i några minuter. Kände faktiskt för att skriva ett lite mer personligt inlägg till er. Har flängt runt så himla mycket nu innan jul och jobbat ihjäl mig med allt som ska fixas med och då har allt tyvärr fått bli lite… inte “stelt”… men kanske lite, ja opersonligt helt enkelt. Jag vill ju att ni ska få lära känna mig också, inte bara min naglar.

Vi håller på väldigt mycket med RAW nu vilket känns helt magiskt och overkligt och fantastiskt roligt! Vi släpper som sagt vår tredje singel den 5/1, fast det känns på något sätt som den första eftersom det är först nu som gruppen känns komplett och det är först nu vi har hittat vårt riktiga sound! Just musiken är ju verkligen något jag drömt om hela livet och det har alltid varit så självklart att jag ska jobba med det på ett eller annat sätt. Sen den 25/1 så har vi vårt första gig och jag längtar så att jag håller på att explodera!! Det kommer bli så sjukt roligt och häftigt och ja, ni kommer verkligen att missa något om ni inte är där! 😉 All info om det kommer upp i morgon. Vi håller också på att börja rusta oss för den kommande våren och sommaren. Jösses, nu banne mig ska det gigas! Tycker om den här känslan – NU är det rätt! Allt stämmer! Bandmedlemmarna, musiken, folket runt omkring, osv. Har varit med i femtioelva olika konstellationer och det har aldrig riktigt fallit på plats av olika anledningar, men nu har jag äntligen hittat min grej rent sångmässigt och rätt kombination av folk. Haha, ni som inte vet än kommer att få höra det på nya singeln. Hade nog aldrig i hela mitt liv kunnat ens gissa mig till att det är den här “sångstilen” som jag skulle landa på, men nu blev det helt enkelt så och ah, på något konstigt sätt har det nog aldrig känts mer rätt.RAW_fromstarttofinishSå bortsett från den här jeddra förkylningen så känns allt väldigt roligt just nu! Men den ligger ju så klart där och puttrar och gör att man blir allmänt seg och trött (och lite lättretlig), därför har jag också känt att inspirationen till bloggen har sinat lite senaste veckan. Ni får som sagt hemskt gärna komma med förslag på vad ni vill läsa mer om. Skulle vilja boka in mina fotokurser också hos Nikon och Scandinavian Photo! Har börjat få lite kläm på grunderna med kameran och Photoshop men det jag har svårast med är att jag tycker att det är så himlans svårt att få bilderna ljusa och fina utan att använda blixt som plattar till allt. Antar att det är det som också är svårast för de flesta. Har ni kanske lite roliga fotobloggtips att dela med er av? Tycker att Nevnarien är så mysig och önskar att hon skulle skriva oftare och göra fler tutorials. Har också lite olika fotoidéer som jag skulle vilja göra… So much to do and so little time! 😉

Nä men hörrni, tack för pratstunden, ska verkligen försöka ta mig lite mer tid till att prata med er på riktigt oftare. Hoppas att ni har en toppenmysig eller rolig fredagkväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.