Naglar och skitsnack – fortsättningen…

Naglar_och_skitsnackJa då har det varit ett minst sagt turbulent dygn i nagelsverige. Hade först tänkt att lägga ut hela diskussionen här på bloggen men kände sen att det blir alldeles för meckigt och långt. Framför allt inte så kul för er som inte är så intresserade eller insatta. Därför tänkte jag köra en kortare sammanfattning istället. Det mest ironiska i just den här historien är att boven i dramat faktiskt är en man! 95% som sagt…. Denne man (vi kallar honom Rolf), hade inte ens värdigheten att använda sig av sin egen Facebook när han till slut började svara oss, han använde sin stackars flickvän som sköld och det tog ett bra tag innan alla fattade att det faktiskt var han som satt bakom skärmen. Dubbelpinsamt.

Väldigt många har reagerat på det här mailet och inte bara LE-användare. Skulle nog säga att dom flesta har vänt ryggen åt det här märket vid det här laget och det delades ut en mängd kommentarer hur chockade och upprörda alla var över “Rolfs” beteende. I första svaret från Rolf lyckas han även förolämpa alla som jobbar med LE genom att säga att vi inte har tillräckligt med kunskap och utbildning och att vi i princip är “dumma i huvudet”. Självklart togs detta inte emot med öppna armar och kriget eskalerades ytterligare. När han väl blev konfronterad fick vi bara innehållslösa svar och papegojupprepning med att vi “inte läser det han skriver eller förstår”.

Både LE-användare och andra terapeuter och distributörer från andra märken fortsätter diskussionen (vilka han oftast bara ignorerar och svarar endast på några enstaka rader från mina inlägg). Det märks också att han blir mer och mer frustrerad/irriterad och i slutet av kvällen har han gjort bort sig rejält. Vi fortsatte diskussionen på morgonen men fick endast något enstaka inlägg från Rolf med helt irrelevant information om att deras UV-lampor misann funkar på alla märken (??!) och det fick bli hans sista ord. Efter det stod det rätt så klart (vilket det också gjort kvällen innan) vem som “stod med byxorna nere”.

Huvuddistributören i Holland blev informerad från flera olika håll och är allt annat än glad (läs rabiat). Skulle inte vilja vara i “Rolfs” skor. Vad som är allra häftigast är att ett helt gäng människor gick ihop och satte ner foten! Vi vann över mobbing och skitsnack den här gången och det känns helt fantastiskt! Är jätteglad och tacksam för alla som backade upp och sa ifrån. Tillsammans går det faktiskt att förändra saker och nu har vi visat att den här sortens beteende inte är acceptabelt!

För er som vill läsa hela diskussionen så finns den i gruppen “Naglar i Norden” under det fastnålade inlägget. Dock tror jag att man måste jobba med naglar för att få vara med i gruppen. Är ni nyfikna så får ni helt enkelt tjata på mig så kanske jag lägger upp några guldkorn. 😉

Missade ni första delen så har ni den här; NAGLAR OCH SKITSNACK

bullying-stops-here-fight-back

One Reply to “Naglar och skitsnack – fortsättningen…”

  1. Behöver inte alls vara nagelterapeut för att vara med i Naglar i Norden
    Jag e ju me där 😉

    Bra jobbat att stoppa skitsnacket
    Så oproffsigt av dom Förstår att huvuddistrubitören reagerat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.