Oj oj oj….

Good_morning_txtHyacintJa jösses vilken diskussion det blev på Facebook igår angående mitt kvällsinlägg! Många upprörda människor och så några få (rätt så patetiska) svar från distributören som skickat ut nyhetsmailet. Tänkte att jag skulle uppdatera er i kvällen inlägg, har säkert hunnit hända en del fram till dess också. I’ll keep you updated!

Nä men hörrni, vad hände med snön? Här står min lilla hyacint och tittar snopet ut över den gröna marken. Tror ni att det blir någon snö överhuvudtaget i år? Min förkylning frodas och har sig däremot. Mådde verkligen crap igår så jag håller tummarna för en bättre dag i dag. Känns ju alltid värst på morgonen men ska försöka få i mig lite té och få igång halsen i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.