Kick back, relax

Kick_back_relax Frukost2Jösses vad jag och Christian sover länge nu under “lovet”. Jag har inga som helst problem att sova till kl 13 vilket är helt sinnessjukt! Kroppen bara vägrar att vakna och jag sover lätt tolv timmar i sträck utan att vakna och känna mig rastlös. Verkar som att den här ledigheten verkligen behövdes. Om jag ska vara ärlig så tror jag tyvärr att dom här veckorna kommer att räcka för mig. Funderar på om man ska försöka spara ihop till en sista-minuten i typ februari/mars. Sen känner jag mig lite småbitter och cynisk faktiskt. Jättetråkigt att erkänna men det är väl också första steget till förbättring. Det hände en sak i slutet av året som har med naglar att göra som jag nu känner tog lite hårdare än vad jag var beredd på att det skulle göra. Mitt hjärta gick verkligen i tusen bitar och jag har känt mig så lurad och sviken vilket tyvärr har satt sina spår överlag till min inställning av hela branschen.

Visst, jag vet ju att den här branschen ser ut som den gör och att större delen består av kvinnor och jag har jättesvårt (och har alltid haft) för att spela det där ful- och fejkspelet. Jag är ett lätt byte eftersom att jag alltid vill alla väl. Har tagit upp det tidigare också och det kommer nog alltid att vara mitt största problem. När jag släpper in folk så göra jag verkligen det med hela hjärtat, därför blir jag också så förkrossad när det sen bara blir utnyttjat.

Ni som också jobbar inom skönhetsbranschen, hur känner ni? Har ni svårt att jobba med andra kvinnor? Har ni någon historia på hur ni löst någon konflikt eller några kloka ord att dela med er av? 🙂

One Reply to “Kick back, relax”

  1. Jag gick från en helt mansdominerad bransch (körde lastbil) där jag trivdes som fisken i vattnet. Nu sitter jag på salong med ett gäng frisörer och en hudis. Stämningen är så otroligt annorlunda. Den kan lätt bli spänd och det ligger ofta irritation i luften. Där kan jag verkligen känna att jag saknar karlarna. Å andra sidan så har jag så galet roligt väldigt ofta med mina nya kollegor så de väger upp en hel del 🙂

    Sen till “kollegor” som jobbar med naglar. Jag märker att det finns vissa som gärna snokar och inte vill försöka hjälpas åt överhuvudtaget, men jag har aldrig varit med om att någon har baktalat mig, ÄN. Hoppas verkligen att jag slipper de. Usch vilken novell de blev här, kanske ska skaffa mig en egen blogg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.