Good morning

Good_morning_txt892936_10152692584790464_1175786497_o


Jaha, då var man inne på sista semesterdagen.  Känns så klart lite tungt… hade gärna varit ledig i typ en, kanske två månader till… 😉 Men det var verkligen varit en supermysig jul så jag är jättenöjd! Sen ska ju jag och Christian dessutom boka in en spakryssning och ett besök på Centralbadet. Så det är ju alltid någon lite extra speciellt att se framemot. Ser som sagt också framemot giget den 25:e och nu har vi börjat planera för fullt. Kommer nog att bli en rätt så intensiv månad, plus att lite andra smågig har börjat ramla in sen releasen igår vilket känns superkul!

Apropå releasen, wow! Gick ju verkligen hur bra som helst och vi har fått jättebra respons! Det sjukaste av allt är att vi fortfarande ligger kvar 5:a på huvudlistan och 1:a på dancelistan. Man får vara glad så länge det varar, för det kan verkligen ändras på en halv sekund. Nu är jag osäker på om jag har berättat det här (i så fall får ni höra det igen för jag är en expert på att upprepa mig, har jag fått från pappa och farfar), men det var alltså den här låten vi sökte in till Melodifestivalen med och den blev faktiskt signad av ett major bolag som gick in och sökte med oss. Vi snubblade på mållinjen med första låten vi någonsin skickat in och som jag dessutom skrivit melodi och text på. Alltså wohooo!! 😀 Klart att man blir besviken att man inte kommer med, men faktiskt knappt ändå inte för vi var bara så glada över att det gick så pass långt som den gjorde och vi fick bekräftat att det vi gör faktiskt har lite kvalité. 🙂

Igår hade vi bandmöte hela dagen och idag ska jag och Elin träffas och snacka lite mer styling. Vad ska ni göra då sista dagen på semestern? Bara njuta i soffan eller ut och hitta på något?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.