God works in mysterious ways…

galaxy-wallpaper-1Nu är ju jag ingen “Gudstroende” person, snarare mer Universum-tjej så just nu sitter jag här och är lite smått irriterad på Universum. Visst, jag har inte hela planen i min hand men ibland är det liiiite svårt att lyckas hålla sig optimistisk och lita på att det som händer har en mening… Hade jag inte haft min “tro” så hade jag förmodligen lagt ner för länge sen. Det är det som är så bra med att faktiskt ha en tro – så länge den inte skadar mig eller någon annan, utan bara pushar mig att hålla igång och fortsätta kämpa, ja då spelar det ju egentligen ingen roll i slutändan om det är sant eller inte. Eller hur? Men utan den hade du kanske inte kommit lika långt eller mått lika bra. Hade jag trott på Gud som i Bibeln så hade jag garanterat trott att “Gud testar mig och min tro” just nu.

Jag är ju väldigt inbiten i att alla har en “livsuppgift” (a life purpose) i varje jordeliv. Som att varje person har några olika teman som man är här för att klara av. Jag vet några av mina i alla fall, och när det inte går som jag vill inom ett såndant tema, då blir jag galen! Det är som att kroppen skriker efter vatten i öknen. Det är mer än bara “något jag vill”, det är därför jag är här och därför tar alla motgångar också så himla mycket hårdare. Tänk att ha vandrat genom öknen och äntligen se den där oasen med vatten, du sträcker fram handen för att ta en klunk vatten och kroppen börjar ta ut lite glädje i förskott, men precis när du ska sänka ner handen så visar det sig att det var en hägring och den “riktiga” oasen är lite längre bort (men du ser den). Tänk dig sen att det händer en, två, tre, fyra, fem, tio, tjugo gånger i rad. Hej, där är jag. Varje gång får jag första impulsen att bara lägga ner, men sen kommer den där känslan som inte går att styra, precis som att man är törstig, och kroppen gör allt för att lyckas ändå.

Känner ni igen er? Vad är er livsuppgift om ni får gissa?

galaxy-Space_exploration_secret_theme_3Desktop_1920x1080

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.