Good morning headache

Migraine IIÅåh vad jag fullkomligt älskar den här förbannade huvudvärken/migränen jag får titt som tätt. Absolut inte handikappande på något sätt. Suck… Sitter här och försöker få i mig någon mat trots illamåendet, så att jag kan ta mina värktabletter. Aja, bortsett från det så känns det som att jag kommit in fas två av motgång – Nä nu j-vlar!  Jag hoppas att saker och ting kommer att lösa sig relativt snabbt, och som tur är har jag ju fantastiska människor med mig så jag behöver inte känna mig ensam i alla fall.

Huh.. nä nu har jag till och med svårt för att skriva pga värken… vi får höras lite senare… <3

One Reply to “Good morning headache”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.