Good morning

Good_morning_txt20120610-003101Photo: www.rick-y.com

Ja jösses vilken dag det blev igår… fick ett av de värre migränattackerna hittills och höll på att spy hela morgonen och fick två svimningsanfall. Som tur var svimmade jag aldrig helt men att jobba var ju bara att glömma. Mamma och pappa hade varit ute på landet på förmiddagen så dom hämtade upp mig på vägen hem så att jag slapp vara själv. Väldigt obehagligt när det blir så där. Idag känner jag mig lite stel och konstig i kroppen men det ska nog gå att jobba ändå. Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi lite senare!

 

In_english

 

 

 

// Gee what day it was yesterday… got one of the worst migraine attacks so far and was about to throw up all morning and almost fainted two times. And so work was out of the question. Mom and dad had been out at Muskö in the morning so they picked me up on the way home so I did not have to be alone. Kind of scary when it happens. Today I feel a bit stiff and weird in the body but it’ll probably go to work anyway. Hope you have a good day and I’ll speak to you a little later!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.