Best studiosession EVER!

20140111-221122.jpg

Hallå! Tänkte bara droppa in lite snabbt och säga hej. Vi har som sagt varit i studion idag och spelat in en ny låt som kommer bli helt sjukt grym!! Och jösses vad vi har skrattat, älskar dagar som dom här. Nu tänkte jag och Christian varva ner, mysa ner oss i soffan och kolla på en film. Om ni vill ha koll på vad som händer med bandet så kan ni som sagt följa oss på Instagram @rawswedenofficial. Imorgon kommer dessutom en liten film upp från idag. Trevlig kväll! 🙂

One Reply to “Best studiosession EVER!”

  1. Hej Celina!
    Jag vet inte om du kan svara på detta, men jag har använt gellack regelbundet i ca ett år. Ibland känner jag ett tryck på nageln någon dag efter jag gjort dom och ibland blir jag väldigt öm i nagelbanden. Jag har nu märkt att mina naglar blivit smalare, mer ihoptrycka/böjda in mot nagelbanden. Drar gelén ihop sig när det härdas och kanske därav gör mina naglar mer böjda? Eller vad kan det bero på? Är det farligt tror du?

    Tack på förhand!
    Vänliga hälsningar
    Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.