Följ med oss på kryssning, 6-8/2!!

News_with_RAWraw_affisch_100procent_sml

Nästa gig är inplanerat och det kommer att bli GALET!! 100% Party är ett festcommunity och dom håller i dom absolut galnaste festkryssningarna i Sverige. Den 6-8/2 är det dags för KBK (Kör bara kör) och Pink Edition, det betyder att kryssningen är tjejinriktad med en massa roliga happenings, goodiebags, osv. Självklart är killar välkomna också. 😉 Här under har ni en teaser. Häng på vettja och festa med oss!! Vi kommer att giga både den 6:e och 7:e med flera nya låtar. LET’S RAW’CK!!

 

Vill du veta mer om kryssningarna, gå in på www.100procentparty.se eller bara titta på videon här under… 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.