Featured on LE’s Twitter

Good_morning_txtLE_TwitterSåg igår att Light Elegance USA postat två av mina nagelbilder på deras Twitter. Jätteroligt! Det är det som känns så himla kul med LE, det är verkligen som en enda stor familj över hela världen. Jag menar, hur många andra märken har den fantastiska möjligheten att faktiskt ha en nära relation med kemisten för produkten? Jag har till och med träffat Jim och dom har stenkoll på oss i Sverige och lägger mer än ofta upp våra bilder på deras hemsida, Facebook, Twitter, osv. Känns väldigt peppande och uppskattningen betyder verkligen jättemycket. Så TACK till Light Elegance för att ni är så fantastiska och tar hand om alla nagelterapeuter, oavsett land. 🙂

 

In_english

 

 

// Noticed yesterday that Light Elegance U.S. posted two of my nail pics on their Twitter. So happy to see that! It’s what makes LE one of the best companies to work with, it really is like one big family all over the world. I mean, how many other brands have the amazing opportunity to actually have a close relationship with the chemist for the product? I have actually even met Jim and they have eye on us in Sweden and post more than often our pictures on their website, Facebook, Twitter, etc.. Feels very uplifting and the appreciation really means a lot. So THANKS to Light Elegance for being so amazing and for taking care of all nail technicians, regardless of country. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.