How to paint your nails

20140116-084435.jpg

Morrn morrn! Oj idag var det inte lätt att komma upp ur sängen kan jag lova..! Ligger för övrigt i sängen nu och dricker té. Idag väntar en massa naglar som ska bli fixade som vanligt och i helgen ska det repas för första gången med RAW och på måndag kväll kör vi studiosession. Det rullar på nu och det känns hur bra som helst! Fatta att det snart bara är en vecka kvar till vår första spelning – siiiiiiick!! Ah juste, satte in en liten bild här till er som tycker att det är knöligt att få naglarna snyggt målade. Så här gör man i alla fall (som på bilden). Nä men om man skulle resa sig upp ur den varma och mjuka sängen och bege sig ut i kylan istället… Toodels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.